Konyha, konyhák, konyhabútor Konyha szolgáltatás Konyha áruház Konyha partnerek

Cégünk az alábbi témakörökben segít Önnek:

-Lakberendezési szaktanácsadás

-Ingyenes helyszíni felmérés

-3D tervezés

-Személyre szabott árajánlatkészítés

 

Néhány jótanács, ötlet az elképzelt konyha megvalósításához:

A konyha külön világ a lakásban, lehet a lakás "ékszere", de rossz tervezés vagy rossz minőség esetén sok bosszúságot okozhat.

Az első, egyik legfontosabb a bútor (korpusz) vázrendszere. Ma már alapvető követelmény, hogy az elemek 1-2 tizedmilliméteres pontossággal illeszkedjenek. Illesztett csapokkal legyenek egymáshoz rögzítve, biztosítva legyen a függesztett elemek bármilyen irányú állíthatósága. Az alsó elemeknél szükséges a lábazat állíthatósága (kamarláb), az egybefüggő takarólábazat por- és vízzárása.

Fontos része a bútornak az ajtókivető pánt minősége. Sok kellemetlenséget okoz, ha néhány hónap használat után lóg az ajtó és soha többet nem lehet beállítani. Ennek elkerülése érdekében, csak jó minőségű konyhabútort vásároljon.

A konyhabútor következő kritikus pontja a munkalap. Komoly gyártók ma már 4 cm vastagságú munkalapot használnak. Figyeljen, hogy a felületi kemény réteg alatti laminált lap egybefüggő ragasztási vastagsága minimum 5 milliméter legyen. Óvakodjon az olcsó megoldásoktól!

Most hogy a teljesség igénye nélkül túl vagyunk a bútor vázrendszerén válasszon ki egy megfelelő színű, marásmintájú, minőségű frontot (ajtók).A forgalomban lévő fóliás frontok nagy többsége túlzottan sérülékeny, 70-80 foknál leolvadhat (pl: sütő melletti elemek).

A festett felületű konyha kiválasztása még a fóliásnál is nagyobb körültekintést igényel. Legkedveltebbek a magas fényű frontok, melyeknél alapvető követelmény, hogy UV stabil festékkel készüljön, mert csak így biztosítható a fény- illetve színtartósság. Ne legyen a festésen narancsosodás, az éleken festékfolyás és a felület oldalról nézve is tükörsima kell hogy legyen.Általában teljes RAL színskála szerint is rendelhető, de célszerű a gyár által ajánlott színekből választani.

Legmagasabb árkategóriájú konyhák, a fa illetve MDF furnérozott frontúak. Ebben a kategóriában a legnehezebb a döntés. A fa természetes, élő anyag, ennél fogva rossz feldolgozási technológia esetén néhány év múlva az illesztéseknél megnyílhat. Aki egységesebb, homogénebb frontokat szeretne, annak az MDF furnérozott felületekkel ellátott konyhabútor a legjobb megoldás. Nyugat-Európában egyre elterjedtebb, mivel lényegesen stabilabb, ellenállóbb mint a fa, külső hatásokra nem reagál. Az MDF furnér a jövő konyhabútorfrontja, sajnos Magyarországon jó minőségű furnérozással csak nagyon kevés konyhastúdióban rendelhető.

A nálunk megrendelt konyhákra nem vonatkoznak az itt felsorolt hiányosságok mivel felső kategóriás megoldásokkal készülnek.

 

Paragon Glam konyha
Modern, divatos konyhabútor olaszországból. Nagyon jó ár- ér..
Twenty modern konyha...
Exclusive modern konyha, konyhabútor gyönyörű egzotikus fa b..

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK :  

PorcaHungary Kft.


1139 Budapest,

Váci út 95.


06 1 / 237 0878

 

 

 

 

 

konyha konyhaszekrény, konyhabútor megoldások

konyha, konyhabútor | kapcsolat     Google PageRank Minden jog fenntartva © 2008 OlaszKanape.hu - Honlapkészítés