Hogyan növelhető a szexuális állóképesség?

Dolog, hogy fontolja meg. Az állóképesség sok dolgot jelenthet, de amikor a szexről van szó, gyakran arra utal, hogy mennyi ideig maradhat az ágyban. A férfiak esetében a lapok közötti átlagos idő két-öt perc. A nők számára ez egy kicsit hosszabb: körülbelül 20 perccel a nagy O elérése előtt. Ha elégedetlen, hogy milyen gyorsan dolgozik, rengeteg dolog, amit tehetünk, hogy növelje az állóképességet, valamint javítja az általános szexuális teljesítményt.

Jó dolog, hogy a szex

Ha egész éjjel szexuális tevékenységet szeretne fenntartani, nem vagy egyedül. A szex egy emberi szexuális gyakorlat, amelyben az emberek megtapasztalják és kifejezik szexualitásukat. A szexuális tevékenység általában magában foglalja a pénisz behelyezését a hüvelybe a szexuális élvezet érdekében. Az állóképességet és erőt, amire az embereknek szükségük van ehhez a tevékenységhez, nemi erőnek, nemi erőnek nevezik.

Ennek a hatalomnak sok köze van a szexben részt vevő pár elégedettségéhez és mentális elégedettségéhez. A férfiak lapjai közötti átlagos idő 2-5 perc. Míg a nők esetében ez 20 perc. Ennek a hatalomnak sok köze van a szexben részt vevő pár elégedettségéhez és mentális elégedettségéhez. A férfiak lapjai közötti átlagos idő 2-5 perc. Míg a nők esetében ez 20 perc. Ez megköveteli, hogy mind a férfiak, mind a nők szexuális erőt, kitartást és know-how-t kapjanak.

Mind a férfiak, mind a nők nem értik, mi a tünet. Tehát lásd alább.

 • Szex nem kell felkeltette
 • Nincs elégedettség szex közben
 • A libidó csökkenése
 • Gyors magömlés
 • Orgazmus rövid idő alatt
 • Csökkent szexuális teljesítmény

Meg tudja növelni ezt

A szexuális élet nagyon fontos mentális egészségünk szempontjából. Gyakran a párok panaszkodnak az alacsony nemi vágy miatt, ami problémákat okozhat a házasságukban. Van néhány oka annak, hogy a nemi vágy csökken. Gyakran az emberek nem is ismerik ezeket az okokat. Lássuk az alábbiakban, hogy mi okozza a csökkent nemi erő és a nemi vágy.

Kábítószer-fogyasztás – Az első ok a kábítószerek fogyasztása / gyakran fogyasztunk gyógyszereket különböző betegségek kezelésére. De elfelejtjük, hogy néha ezeknek a gyógyszereknek mellékhatásai lehetnek. Vannak olyan gyógyszerek, amelyek hormonproblémákat okoznak.

Stressz – A stresszválasz olyan hormonokat szabadíthat fel, mint a kortizol és az epinefrin, amelyek magas szinten csökkenthetik a nemi vágyat. A stresszválasz olyan hormonokat szabadíthat fel, mint a kortizol és az epinefrin, amelyek magas szinten csökkenthetik a nemi vágyat. Ha a stressz krónikus, a kortizolszint változásai befolyásolhatják a nemi hormonokat, ami csökkenti a szexuális érdeklődést.

Helytelen információ – Vannak esetek, amikor félreinformáltak a szexről. Mivel téves információink vannak, a szexuális erő csökken, a párok pedig nem érzik magukat szexelni.

Elégedett vagy

Itt vannak az otthoni jogorvoslatok a szexuális teljesítmény növelésére. Az emberi test energiájának azt a részét, amelyet a szexbe teszel, szexuális erőnek nevezik. A szex mindenki életének fontos része. Ahhoz, hogy élvezetes legyen, meg kell tartania a szexuális erejét. A szexben részt vevő mindkét partner szexuális ereje számos előnnyel jár fizikai és mentális szinten.

A mai időkben az emberek sok betegséget kapnak az egészségtelen rutin és a szennyezett környezet miatt. Ez a szexuális teljesítmény csökkenéséhez is vezet. Tekintettel ezekre a bajokra, ma azt mondják neked, hogyan lehet növelni a szexuális erőt, és hogyan lehet növelni az otthoni jogorvoslatokkal.
A csökkent nemi erő tünetei

Ha szexuális ereje van, a következő tüneteket érzi.

 • A szexuális stimuláció hiánya.
 • Korai magömlés.
 • Az orgazmus időtartamának csökkentése (orgizmus).
 • Elégedettség hiánya szex közben.
 • Csökkent szexuális teljesítmény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *